Krokante Zoete Pieper wedges
4 personen
30 minuten
Ingrediënten
- 750 gr Zoete Piepers
- 2 eieren
- 150 gr broodkruimels
- 50 gr fijn geraspte parmezaanse kaas
- 1 el knoflook poeder
- 1 el gedroogde oregano
- 1 tl (gerookte) paprika poeder
- 1 tl zout
- 1 tl peper
Bereidingswijze
- Snij de Zoete Piepers in partjes.
- Meng voor het broodkruim mengsel de broodkruimels, parmezaanse kaas, knoflookpoeder, oregano, zout en peper in een diep bord.
- Breek de eieren in een diep bord en klop los.
- Haal de Zoete Pieper partjes door het ei en wentel de partjes vervolgens door het broodkruim mengsel.
- Verhit een pan met een goede laag zonnebloemolie tot deze goed heet is
- Bak de partjes in de olie tot deze goed bruin zijn.